19 September 2020

18.00u -
21.00u

World Clean Up Day

Ik doe mee!

Op zaterdag 19 september 2020 is het World Cleanup Day. Voor de 3e keer zullen miljoenen mensen over de hele wereld buiten komen om zwerfvuil op te ruimen. We maken werk van een schone planeet en een waardevolle leefwereld. 

Samen met stadsbestuur wil Groen Menen van Menen een propere stad maken.  Het wordt een River Cleanup, want we nemen de Leie onder handen, zowel vanop de oevers als vanop het water. 

Wil jij samen met ons werk maken van een propere omgeving aan de Leie? Schrijf je dan in via [email protected]; dan bezorgen we uw gegevens aan de milieudienst voor inschrijving. Via deze weg ontvang je ook alle praktische informatie. 

Kan je niet meedoen aan deze actie, maar wil je toch een blijk van appreciatie tonen? Kom dan op zaterdag 19 september tussen 10u en 12u naar de Leie tussen de Barakken en Lauwe en vergast de Mooimakers en schoonmakers op een hartverwarmend applausje. Plaats van afspraak: Badhuis om 9u30! 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.